Costa Diadema

Mrekullia më e re në lundrim:COSTA DIADEMA! Një diamant që shkëlqen në mes të detit, ëndrra e secilit prej jush. Diamanti më i madh, më teknologjik, më i zgjuar, që po kërkoni për pushimet tuaja. Është ajo që do të mundë zemrën tuaj për atmosferat e saj fantastike dhe propozimet e pafund gastronomike, 7 restorante, 11 bare dhe ju nuk mund të humbisni hapësirën Spa më të madhe të parë ndonjëherë në një kroçerë Costa dhe 6200 metra katrorë të dedikuara shëndetit dhe bukurisë, gjithnjë në dispozicionin tuaj . Për mbrëmjet tuaja ofrohet një teatër në 3 kate me shfaqje të ndryshme çdo natë, kinemaja 4D për të argëtuar të rinj dhe të vjetër, disko, linja e dyqaneve dhe biblioteka. Për të vegjlit, natyrisht, ju nuk mund të humbisni Squok Club, klubin e fëmijëve ku ata mund të argëtohen dhe kalojnë kohën me moshatarët e tyre nën kujdesit e një stafi të trajnuar , zonën video games dhe pishinën për foshnjat. Një anije vërtet e dedikuar për familjet....

PËRSE NE