Compagnie du Ponant

Compagnie du Ponant është relativisht e re si kompani. Në fakt, ajo e filloi aktivitetin e saj në vitin 1988. Sot kjo kompani konsiderohet një xhevahir francez në botën e lundrimit, sepse anijet e saj janë të një niveli të lartë, për sa i përket shërbimit dhe destinacioneve, u ofrojnë të gjithë pasagjerëve një udhëtim që kthehet në një eksperiencë të paharrueshme. Katër anije: Ponant, Le Soléal, Le Boreal dhe L'Austral, të cilat lundrojnë midis Evropës Veriore, Mesdheut, Groenlandës dhe Antarktidës. Së fundmi janë shtuar destinacionet aziatike dhe Amerika e Jugut. Marrja e një udhetimi në bordin e këtyre anijeve është një përvojë e jashtëzakonshme , dhe këto anije mund të mbajnë ne maksimum rreth 260 pasagjerë.

Të gjitha anijet e Compagnie du Ponant

PËRSE NE