Celestyal Cruises

Celestyal Cruises, operatori kryesor i kroçierave me bazë në Greqi, përfaqëson linjën e njohur të kroçierave të specializuar në itineraret e ishujve grekë dhe Mesdheut Lindor. Marka Celestyal Cruises është kapitulli i ri i linjës historike greke të kroçierave, Louis Cruise Line, aktive në Detin Mesdhe dhe më gjerë që nga viti 1986. Flota e saj përbëhet nga dy anije të madhësisë së mesme, Celestyal Discovery dhe Celestyal Journey, të dizenjuara për të ofruar një mikpritje dhe përvojë të personalizuar. Suksesi i kompanisë, e njohur për ushqim cilësor dhe çmime të përballueshme, e dallon atë si një zgjedhje të shkëlqyer në Mesdhe.

Celestyal Cruises është e përkushtuar të ofrojë përvoja autentike, si në bord ashtu edhe në breg, duke e bërë këtë kompani ideale për ata që kërkojnë një eksperiencë të vërtetë kulturore gjatë lundrimit.

PËRSE NE