Celebrity Summit

Me më shumë se 10 vjet në navigim, me kapacitet prej 2,158 pasagjerësh, një anije mund të konsiderohet jo shumë e re, por në fakt nuk është aspak kështu. Kjo është për shkak se Summit shërben si një terren testimi për Celebrity për të provuar programet e reja ushqimore dhe argëtuese. Pa marrë parasysh se për sa kohë ka naviguar, Samiti është i detyruar të ketë diçka të re dhe për këtë arsye gjithmonë tërheq një klientelë të rregullt. Në 'Oceanview Cafe, zona bufe e anijes, në vend të bufesë së zakonshme ku mund të merrni një pjatë bosh dhe ta mbushni me ushqimin tuaj të preferuar , Celebrity është sfidues në një mënyrë të re të konceptimit të bufesë, duek ju përgatitur të gjitha specialitetet në një pjatë (omletë, enchiladas, etj). një version i ri me shumë aspekte pozitive. Ndryshime të tjera të vogla që janë bërë në vitet e fundit janë: Michael Club është kthyer në një strehë për udhëtarët e suites VIP, ku shërbimi portier dhe pijet falas ofrohen 24-7, Canyon Ranch është tani pjesë ...

PËRSE NE