Celebrity Solstice

Me Celebrity Solstice, nisur në vitin 2012, një anije e re dinamike e lundrimit u krijua me bashkë me të. Në shumë raste, ardhja e një "linje të re" të anijeve për një kompani shpesh nënkupton vetëm një version më të madh ose të modifikuar të një projekti të mëparshëm. Në 122,000 ton, Solstice ka dimensionet më të mëdha të nisura ndonjëherë për një anije udhëtimi Celebrity, por ka shumë më tepër se kaq. Solstice ka një nga arkitekturat më të mira që ndonjëherë është parë dhe rrjedha e pasagjerëve është menduar në një mënyrë të shkëlqyer. Edhe në qoftë se anija ka arritur kapacitetin e saj maksimal, ajo kurrë nuk do të duket e plotë dhe do të pyesni "po ku është gjithkush?". Solstice është gjithashtu një anije shumë e lehtë për të gjetur, madje edhe për ata që hipin në anije për herë të parë. Çdo gjë është e ndarë në një mënyrë strategjike argëtimi në njërën anë; ushqimi / restorantet pas; dhe kazino, pritja, dyqanet në mes. Edhe restorantet e specializuara janë grupuar së bashku në një...

SingleShip.content.h2