Celebrity Millennium

Kur Celebrity Millennium bëri debutimin e saj në vitin 2000, ajo ishte një nga anijet më të mira të linjës Celebrity, futja e një sistemi të ri të gazit dhe ashensorët e jashtëm janë dy risitë kryesore që deri më tani nuk ishin në ndonjë tjetër . Sot, anija - së bashku me motrat e saj Infinity pothuajse identike, Celebrity Summit dhe Celebrity Constelation - është përfituar nga një seri të reja, duke sjellë këto anije "të vjetra", pothuajse si anijet e reja të klasit Solstice. Kabina të reja (duke përfshirë akomodimin AquaSpa), specialitete të kuzhinës, një kafene të re (tani me një sallon akulloresh), bar dhe një qendër interneti me produktet e Apple që ju ftojnë të hapni portofolin edhe në pushime ☺. Megjithatë, përshtypja e përgjithshme që Millenium mund t'ju japë është se absolutisht asgjë nuk është thjesht ‘e këndshme’. Kjo nuk është një fjalë e përdorur shpesh kur flitet për anijet, por është fjala më e thjeshtë dhe më e saktë për të përshkruar Milleniumin. Tonet e buta dhe hap...

SingleShip.content.h2