Celebrity Eclipse

Celebrity Eclipse doli nga ‘dry dock’, periudha e ndërtimit, në maj të vitit 2015 me një seri karakteristikash të reja, duke përfshirë një restorant të krejt të ri të quajtur Luminae, i cili është ekskluzivisht për përdorimin e pasagjerëve Suite Class. Ndryshime të tjera përfshijnë: Bar pasaporta është bërë Gastrobar - aktualisht vetëm në Celebrity Equinox - dhe shërben më shumë se 45 birra artizanale dhe një sërë snacks të vogla. Bari molekular është zëvendësuar nga World Class; zona e pishinës në anije ka një bar të ri të pijeve të quajtur Slush; kazinoja në stilin amerikan është bërë më "britanike" me 12 makina të reja slot dhe ruletë amerikanë duke zëvendësuar ato të stilit europian. Eclipse gjithashtu ofron një studio private fotografike. E treta e pesë anijeve të klasit Solstice, është një nga anijet më të bukura dhe më të mëdha që ndodhen në këtë moment. Brendësia e saj përzihet bukur me sqimë me një imagjinatë të vogël, duke i dhënë anijes ndjenjën se është një kryq në mes luks...

SingleShip.content.h2