Celebrity Constellation

E njohur si "Connie" nga pushuesit e saj,me kapacitet prej 2.034 udhëtarësh, Celebrity Constellation debutoi në 2002 si anija e katërt e klasit Millenium. Gjatë viteve, anija ka ndërtuar një rrjet udhëtarësh besnikë që tërhiqen nga vlera, komforti, ushqimi dhe pijet me varietete superiore, ekuipazh miqësor, arkitekturë e çmueshme dhe itinerare interesante. Në vitin 2013 anija pati një ridizajnim të rëndësishëm. Janë shtuar 66 kabina AquaClass, dmth të lidhura me qendrën e Wellness me një restorant pranë Blu që ofron një kuzhinë "të shëndetshme". Karakteristikat e tjera përfshijnë shtimin e oborreve private për Celebrity Suites, një fushë basketbolli, një përditësim i sallonit qendror me stacione Apple dhe një dyqan të shitjes me pakicë dhe më në fund hapësira të reja për takime dhe konferenca. Një tjetër ndryshim i rëndësishëm është Wi-Fi në të gjithë anijen me një sistem të ri log-on që është më i lehtë për t'u menaxhuar. Disa zona të përbashkëta dhe kabina janë rinovuar me kombinime ...

PËRSE NE