GENOVA

GENOVA

Gjenova është zakonisht një port i nisjes dhe zbarkimit, prandaj shpesh nuk i jepet një prioritet i lartë për ekskursion në tokë. Këshilla jonë më e mirë? Shijoni një ditë këtu para ose pas udhëtimit tuaj. Është e vlefshme. Gjenova, e dedikuar për udhëzimet e udhëtimit, ka pësuar një rilindje mbresëlënëse që nga viti 1992, kur mbajti një ngjarje ndërkombëtare për të përkujtuar 500 vjetorin e zbulimit...

HARTA E GENOVA