CIVITAVECCHIA

CIVITAVECCHIA

Civitavecchia është një qytet port që daton në kohët parahistorike, që ndodhet vetëm 50 minuta nga Roma. Qyteti është i pasur në histori dhe një ndalesë këtu do t'ju japë momente unike dhe të këndshme. Forte Michelangelo është një kala e Rilindjes që mban emrin e Michelangelos, i cili e ka projektuar atë, bastioni i San Sebastian ka tunele sekrete nëntokësore që dikur ka shërbyer si një rrugë shpëtimi....

HARTA E CIVITAVECCHIA