NAPOLI

NAPOLI

Napoli është i pangatërrueshëm. Forma e pakrahasueshme e Vezuvit e bën gjirin e tij unik në botë. Pak vullkanë janë të ngjashëm me të. Por kjo nuk është karakteristika e vetme që e bën Napolin të mahnitshëm. Fortesa, kështjella dhe pallate që shënojnë një të kaluar fisnike është e përzier në periferi në krahët e vullkanit në lagjet e populluara në qendër të qytetit.Gjatë shekujve Napoli u qeveris...

HARTA E NAPOLI