LA SPEZIA

LA SPEZIA

La Spezia është një port i rëndësishëm tregtar që në 10 vitet e fundit është përshtatur mjaft mirë me biznesin e lundrimit. Mos humbisni një vizitë në shatërvanin e bukur në sheshin Garibaldi, parqet e gjelbëruara dhe nëse po e vizitoni qytetin në muajin korrik, jeni akoma më me fat sepse mund të shijoni edhe festivalin ndërkombëtar të Xhazit. Qyteti i dytë më i rëndësishëm në Liguria ka fatin të...

HARTA E LA SPEZIA