SAN JUAN

SAN JUAN

Si një pikë referimi për kroçerat e Karaibeve Lindore dhe Jugore - për të mos përmendur një port inversioni për shumë anije - San Juan është një vend ku pothuajse të gjithë udhëtarët, në një pikë ose një tjetër, iu merr mendtë kjo mrekulli në ishull. Porto Riko është një territor i Shteteve të Bashkuara dhe San Juan është qendra e tij urbane. Qyteti, është i ndarë në pjesën e re kozmopolite dhe në...

HARTA E SAN JUAN