FORT LAUDERDALE

Qyteti "mesatar" i Gold Coast Florida, Fort Lauderdale, ndodhet në mes të Majamit në jug dhe Palm Beach në veri. Qyteti ndërthuret bukur me fqinjët e tij metropolitanë, elementet vibruese dhe elegante të Majamit dhe natyrën e pasur të Palm Beach. Por Fort Lauderdale është një destinacion në vetvete. Menaxhimi i një nga porteve më të ngarkuara të lundrimit në Amerikën e Veriut - më shumë se tre milionë njerëz kalojnë çdo vit - ndihmon të përcaktojë Fort Lauderdale si një pikë referimi për turizmin për dekada, Fort Lauderdale ka qenë sinonimi i pushimeve të pranverës derisa një përpjekje nga udhëheqësit e qytetit në vitet tetëdhjetë hyri në fuqi për ta zbutur atë. Këto ditë, tregu më i shpejtë në rritje në Fort Lauderdale është tregu i modës. Hotelet në këtë destinacion përfshijnë Ritz-Carlton, Trump Hotel International , Tower dhe W Fort Lauderdale. Që kur humbi reputacionin si ‘e trazuar’ nga dyndjet e pranëverës, qyteti është rritur në një komunitet të sofistikuar, I orientuar drejt familjes dhe turistëve . Përtej kanaleve dhe Ujësjellësit Intracoastal që kalon nëpër qytet, projektet kryesore të zhvillimit kanë ripërcaktuar Fort Lauderdale. Në qendër të qytetit - veçanërisht rreth qendrës së Bulevardit Las Olas, me kafenetë, galeritë dhe butikat e tij - del nga atmosfera nga Miami Beach. Në fakt, që nga viti 1999, plazhet e Fort Lauderdale janë të certifikuara "Blue Wave Beach 'nga Këshilli i Plazhe të Pastra, një përcaktim për plazhet më të pastra dhe më të sigurta të rajonit.
undefined

FORT LAUDERDALE

shih destinacionin

PËRSE NE