TRIESTE

Trieste është një qytet historik bregdetar pranë kufirit italian me Slloveninë dhe si i tillë ka kulturën e vet. Në përgjithësi, ka ndërtesa mjaft historike, plazhe skenike, kafene, restorante dhe bare. Është e dukshme ndërthurja e kulturave të Lindjes dhe asaj italiane, ndërkohë që eksploroni rrugët, muzetë dhe madje edhe vendet fetare të qytetit.
undefined

PËRSE NE