BARI

BARI

Bari ndodhet në Puglia, një rajon i Italisë jugore përballë Malit të Zi dhe Shqipërisë. Aty do të gjeni një shëtitore të këndshme, me pemë palme dhe rrugë të gjera, me dyqane dhe restorante të cilësisë së lartë. Dhe qyteti i tij i mrekullueshëm mesjetar është aq atmosferik sa mund të jetë ansambli për një version veçanërisht romantik të "Romeo dhe Juliet" me shtëpitë e tij me ballkone, oborret e këndshme,...

HARTA E BARI