KIEL

Kiel është një qytet universitar i Gjermanisë që ka një fjord të vetëm dhe një qendër të gjallë e të zhrumbshme të qytetit. Vizitorët do të gjejnë shumë vende për të vizituar, për të parë numrin e madh të ndërtesave historike ose për t'u kushtuar pazareve në shumë dyqane mode ose të provoni një nga shumë restorantet. Qyteti ka gjithashtu një numër të madh ngjarjesh, ndër të cilat një regata me vela dhe një festival të muzikës.
undefined

PËRSE NE