SANTOS

SANTOS

Santos, porta hyrëse për në kryeqytetin brazilian të São Paulos, është quajtur prej kohësh "porti i kafesë". Edhe pse nuk ka kafe (përveç disa pemëve) në Santos, qyteti është sinonimi i saj dhe e lidh historinë e tij me rritjen e tregtisë së kafesë në Brazil. Në mesin e shekullit të nëntëmbëdhjetë, prodhimi i kafesë shpërtheu në fshatrat rreth Santos dhe São Paulos, së pari i mbështetur nga miliona...

HARTA E SANTOS