BUENOS AIRES

BUENOS AIRES

Buenos Aires quhet shpesh "Parisi i Amerikës së Jugut", por është shumë më tepër se kaq. Qyteti paraqet tiparet e qyteteve të mëdha globale si: Paris, Vjenë, Romë, Barcelonë, Havanë, San Juan, Majami dhe të tjerë. Por, Buenos Aires është i izoluar, një metropol me më shumë se 12 milion njerëz, i vendosur edhe më poshtë ekuator (afër Antarktidës, në fakt) në sektor të Lindjen e Largët të Argjentinës....

HARTA E BUENOS AIRES