Verë 2022

Verë 2022 me anijen më të madhe në botë

Anija më e madhe në botë, Wonder of the Seas nga Royal Caribbean do të lundrojë këtë verë ne Mesdhe.

Rezervoni tani kroçeren tuaj me Wonder of the Seas dhe këtë verë eksploroni Mesdheun si kurrë më parë!

PËRMIRËSO KËRKESËN TËNDE

zgjidh një anije specifike
zgjidh portin e nisjes
filtra të tjerë
çmime
ITINERARI
Galeria
recensione
kushtet

Spanja dhe Ishujt Balearë duke u nisur nga CIVITAVECCHIA

KOHËZGJATJA : 7 Netë
Wonder of the Seas
  • DATA E NISJES

  • KABINA E BRENDSHME

  • KABINA E JASHTME

  • KABINA ME BALLKON

  • SUITA

çmime
ITINERARI
Galeria
recensione
kushtet

Spanja dhe Ishujt Balearë duke u nisur nga BARCELONA

PORTI : BARCELONA
KOHËZGJATJA : 7 Netë
Wonder of the Seas
  • DATA E NISJES

  • KABINA E BRENDSHME

  • KABINA E JASHTME

  • KABINA ME BALLKON

  • SUITA

PËRSE NE