MSC CRUISES

Egjipti dhe Arabia Saudite

Një itinerar i ri për t'u zbuluar për këtë dimër!

Një krocerë 7 ditore në Detin e Kuq për të shijuar kombinimin e diellit, plazhit, traditës dhe kulturës së lindjes së mesme.

Rezervoni krocerën tuaj tani!

PËRMIRËSO KËRKESËN TËNDE

zgjidh një anije specifike
zgjidh portin e nisjes
filtra të tjerë
çmime
ITINERARI
Galeria
recensione
kushtet

Deti i Kuq duke u nisur nga SAFAGA

PORTI : SAFAGA
KOHËZGJATJA : 7 Netë
MSC Orchestra
 • DATA E NISJES

 • KABINA E BRENDSHME

 • KABINA E JASHTME

 • KABINA ME BALLKON

 • SUITA

çmime
ITINERARI
Galeria
recensione
kushtet

Deti i Kuq duke u nisur nga SOKHNA

PORTI : SOKHNA
KOHËZGJATJA : 7 Netë
MSC Orchestra
 • DATA E NISJES

 • KABINA E BRENDSHME

 • KABINA E JASHTME

 • KABINA ME BALLKON

 • SUITA

çmime
ITINERARI
Galeria
recensione
kushtet

Deti i Kuq duke u nisur nga SHARM EL SHEIK

KOHËZGJATJA : 7 Netë
MSC Orchestra
 • DATA E NISJES

 • KABINA E BRENDSHME

 • KABINA E JASHTME

 • KABINA ME BALLKON

 • SUITA

çmime
ITINERARI
Galeria
recensione
kushtet

Deti i Kuq duke u nisur nga Jeddah

PORTI : Jeddah
KOHËZGJATJA : 7 Netë
MSC Orchestra
 • DATA E NISJES

 • KABINA E BRENDSHME

 • KABINA E JASHTME

 • KABINA ME BALLKON

 • SUITA

PËRSE NE