Dimër 2023

Itineraret magjepsëse drejt Turqisë dhe Ishujve Grekë

Costa Deliziosa, do t'ju çojë të zbuloni Turqinë dhe Ishujt Grekë në një itinerar të vetëm !

Zbuloni vendet më të bukura të Stambollit, mes kupolave të arta dhe shijeve tradicionale apo magjinë e Ishujve më të famshem të Greqisë.

 

PËRMIRËSO KËRKESËN TËNDE

zgjidh një anije specifike
zgjidh portin e nisjes
filtra të tjerë
çmime
ITINERARI
Galeria
recensione
kushtet

Ishujt Grekë dhe Adriatiku duke u nisur nga STAMBOLL

PORTI : STAMBOLL
KOHËZGJATJA : 14 Netë
Costa Deliziosa
 • DATA E NISJES

 • KABINA E BRENDSHME

 • KABINA E JASHTME

 • KABINA ME BALLKON

 • SUITA

çmime
ITINERARI
Galeria
recensione
kushtet

Ishujt Grekë dhe Adriatiku duke u nisur nga STAMBOLL

PORTI : STAMBOLL
KOHËZGJATJA : 7 Netë
Costa Deliziosa
 • DATA E NISJES

 • KABINA E BRENDSHME

 • KABINA E JASHTME

 • KABINA ME BALLKON

 • SUITA

çmime
ITINERARI
Galeria
recensione
kushtet

Ishujt Grekë dhe Adriatiku duke u nisur nga STAMBOLL

PORTI : STAMBOLL
KOHËZGJATJA : 7 Netë
Costa Deliziosa
 • DATA E NISJES

 • KABINA E BRENDSHME

 • KABINA E JASHTME

 • KABINA ME BALLKON

 • SUITA

PËRSE NE