Holland America

Më shumë kritere...

Holland America


Holland America i është përkushtuar pushuesve të grupmoshës mbi 50 vjeçare, të cilët kërkojnë nga pushimet e tyre një kuzhinë të rafinuar, bare me muzikë live dhë një atmosferë të këndshme e të qetë. Partneriteteti i kompanisë me Lincoln Center dhe Billboard ofrojnë dhe garantojnë gjithnjë argëtim. Madhësia mesatare e anijeve varion nga 835 në 2,650 pasagjerë. Për mbi 140 vjet, Holland America Line ka qenë një lider i njohur në industrinë e lundrimit. Nëse jeni duke kërkuar për disa nga anijet më të bollshme dhe të rehatshme në det, të vlerësuara me çmime të shërbimit, kuzhinës së hollë, aktiviteteve të gjera dhe programet e pasurimit dhe rrugët interesante në mbarë botën, Holland America Line është kompania e duhur për ju. Flota e 14 anijeve klasike moderne ofron më shumë se 500 nisje çdo vit duke vizituar të gjitha shtatë kontinentet. Udhëtimet e tyre përfshijnë si porte të njohura ashtu dhe më pak të njohura në Karaibe, Alaskë, Europë, Mek...

Të gjitha anijet e Holland America