VENECIA

VENECIA

Nga të gjitha qytetet në botë, vetëm Parisi i afrore sadopak Venecias në aspektin e bukurisë dhe romancës së pastër. E kemi parë në foto dhe filma, por nuk ka zëvendësim për atë që realiteti të ofron. Grand Canal-i gjarpërues, gondolat që rrëshqasin përgjatë rrugicave ujore, pallate elegante që dalin direkt nga deti. Në kroçerë, hyrja dhe dalja nga Venecia do t'ju japë një pamje të mahnitshme që ju...

HARTA E VENECIA