LIVORNO

LIVORNO

Porti i Livornos është një port tregtar historik italian dhe është porta kryesore drejt detit për në Toscana. Afërsia me qytetet e rëndësishme toskanike si Firence, Piza, Siena ka rritur dhe tërheq gjithnjë e më shumë kompani të lundrimit për të mundësuar vizitat e turistëve në këto qytete. Nëse do të mbërrini në Livorno me një kroçerë, mos humbisni supën e famshme të peshkut të quajtur Caciucco.

HARTA E LIVORNO