CAPE LIBERTY

CAPE LIBERTY

Në vitin 2004, Royal Caribbean, duke kërkuar një alternativë për terminalin e lundrimit të mbipopulluar dhe joefikas të Nju Jorkut, zhvendosi anijet e saj përgjatë lumit Hudson në New Jersey. Linja e ...

HARTA E CAPE LIBERTY