MUSCAT

MUSCAT

Muskati, kryeqyteti i Omanit, njihet për vlera krejtësisht të ndryshme nga emiratet e tjera: tradita, zakonet dhe historia. Vendi është thellësisht konservator ...

HARTA E MUSCAT