DUBAI

DUBAI

Më i madhi dhe më i zhvilluari nga shtatë Emiratet e Bashkuara Arabe, Dubai ka një reputacion të merituar si një oazë për udhëtarët kozmopolitë të luksit me shu...

HARTA E DUBAI