ABU DHABI

ABU DHABI

Kryeqendra e Emirateve të Bashkuara Arabe, Abu Dhabi, është më e madhja dhe më e pasura nga shtatë Emiratet. Abu Dhabi është i ndarë në tri pjesë: qyteti i Abu ...

HARTA E ABU DHABI